söndag 11 april 2010

Vilken underbar helg!

Har hunnit en massa och absolut ingenting i helgen. Men det gör liksom ingenting, har haft det så himla trevligt. Det har varit en sån helg när jag skulle viljat ha bredare ansikte så att mungiporna fick bli ännu bredare. Har skrattat och myst så mycket hela helgen.

Fredagen började med palt hos farmor, supergod som vanligt. Det fortsatte med fredagsmys de luxe; film, vin, soffmys. På lördag förmiddag mötte jag upp syster och hennes kompis för att vaxa benen.. iik.. men det var inte alls lika farligt som jag föreställt mig. Gick väldigt bra faktiskt. Hoppas att det håller som det är tänkt.

Efter att benen fått sig en omgång åkte vi till Luleå för att möta upp ett gäng på Golf Garden för att spela en mångkamp. Mycket trevligt var det, skoj att träffa nya människor även om det är lite nervöst första gången. Vi fortsatte att umgås med dem senare också för att äta middag och dricka lite mer vin/öl. Det blev en snabb utgång på Bishops innan vi drog oss hemåt för kvällen.

Idag har det inte hunnits med så mycket mer än pizza, cola, promenad i solen, film.. Jag är nu tillbaka i Piteå och det känns lite trist att vara ensam igen. Men det kommer väl fler tillfällen hoppas jag. Jag hade i all fall en riktigt trevlig helg, känns mycket bra.

Sov gott och hoppas du får en härlig vecka till veckan!

Inga kommentarer: