söndag 17 april 2011

Slöa söndag

Vad skönt att bara pyssla på hemma ibland. Har städat bort några kartonger, putsat upp vinterskor, tagit bort vinterkläder.. Sånt där som är bra att göra men jag aldrig tar mig för. Passade även på att kasta bort min grill, fick en av Sara ifjol som hon ändå skulle kasta. Men den var liten och inte så jättebra, så den fick åka i soporna nu. Ska försöka hitta mig en ny, finns en rosa (!!!) som är jättefin men den är tyvärr rätt liten. Har bryderier om jag ska ha en kolgrill eller en gasol eller till och med en elgrill. Det där med elgrill verkade ju himla smidigt eftersom jag har en kontakt på balkongen. Men så sa nån att då kan man lika gärna steka på spisen så nu vet jag inte längre..

Igår hängde jag med Åsa och My och var och hälsade på farmor och sen pappa Karin. My lärde sig att hoppa långhopprep, jädrans vad jobbigt det var att visa henne. Var sjöblöt i svett innan vi hoppat klart. Men hon verkade nöjd och glad så det var det värt.

Nu ska jag nog ta mig ut på en prom, är soligt men det blåser. Fast en liten tur kanske man kunde orka med.
Ha en finfin dag!

1 kommentar:

Carina B sa...

Jo visst är det jobbigt men superkul att hoppa långhopprep! Nostalgi! Vi brukar köra det hemma, till å med våra vuxenkompisar hakar på! Ett tips till grill, vad vill du köttet ska smaka? Vi hade en stor fin gasolgrill men köttet smakade ju inte grillat! Så vi har bytt tillbaks till en vanlig kolgrill och är så nöjda. Elgrill smakar som man stekt på spisen! Fast smaken är ju som baken! Kram på dej!